Ingredients per a 2 persones:
-1 solomillo de tocino
-150 grams de bajoques
-1 carlota
-3 pataques mitjanes
-2 cebes menudes
-1 porció de formatge El Caserío
-Sal
-Pebre
-Oli
-Vi dolç de Montilla-Moriles
Comencem aquest plat preparant un puré de verdures. Bullim les bajoques, la carlota, 1 pataca i 1 ceba amb una mica de sal durant uns 20 minuts. Passat aquest temps, retirem les verdures amb una mica del caldo i afegim el formatge. Ho triturem tot molt bé (ha de quedar una mica espès) i el deixem reposar.
Per un altre costat, tallem el solomillo en rodanxes d'un dit d'ample i el salpimentem. Trinxem 1 ceba i la posem dins d'una paella amb oli calent. Quan la ceba agafi color, afegim els trossos de solomillo. Una vegada veiem que la carn comença a estar feta, afegim un xorret de vi dolç. Deixarem uns minuts i ja tindrem també la carn.
I per acabar aquest plat, ratllarem 2 pataques, que quedin tires finetes, afegirem sal i les fregirem en una paella amb oli calent fins que quedin ben cruixentes.
4 comentaris:
Per als qui no tenim padrins que ens regalen Montilla-Moriles, quina alternativa vinícola ens recomanes?
Qualsevol vi dolç t'anirà bé i si no tens cap a casa, pots utilitzar brandy o un vi negre de la Terra Alta...
M'encanten les teves receptes Conxi,segueix si us plau.
Publica un comentari a l'entrada