Si he sentit vegades la pregunta... quina és el pataca més bona per bullir? La resposta és fàcil compreu la varietat Kennebec i us valdrà per bullir i per fregir. No cal tenir pataca d'una classe per a bullir (diuen que la pataca monalisa) i una altra per fregir (kennebec).
Ingredients per a 2 persones:
- 3 pataques mitjanes
- Llet
- Sal
- Pebre mòlt
- 1 maçana varietat Fuji
- 2 salsitxes de frankfurt
Bullim les pataques amb aigua i sal i les anem punxant amb un ganivet per veure si estan toves de dins. Una vegada estiguen cuites, les pelem i les posem en un bol. Les xafem amb una forquilla i anem afegint la llet (la quantitat dependrà de l'espès que ens agradi el puré). Amb la batedora acabem de fer la mescla i posem una mica de pebre mòlt. A banda, pelarem la maçana i la farem a daus. Les salsitxes de frankfurt les pasarem per la paella amb una mica d'oli i ja ho tindrem tot per preparar el plat. Posem una base de puré de pataca, damunt la maçana tallada, tornem a ficar una capa de puré i damunt les salsitxes de frankfurt (podeu fer-ho amb llonganissa, baldana, xoriçet...)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada