Ingredients per a 4 persones:
- 1 pollastre gros (tallat per a fer a la cassola)
- 1 all porro
- 2 primentons verds
- 3 o 4 tomates madures
- Oli
- Sal i pebre
- 1 got de vi blanc
- Panses, prunes i pinyons
Primer de tot, disculpeu la foto. Teníem tanta gana que no vam pensar en fer la foto de presentació. Se pot comprovar que ja falta algun tros... Però bé, a la faena. Si teniu convidats i us voleu deixar el dinar preparat el dia d'abans, una gran solució és el pollastre o el "pavo" en salsa. Aquí teniu tres raons:
1. Sempre està més bo d'un dia per a l'altre.
2. No us cal matinar ni passar nervis (ja sabrem si ens ha sortit bo).
3. Si en sobra, farem croquetes.
Agafem el talls de pollastre i els posem sal i pebre. Per fer el sofregit, tallem l'all porro en rodanxes, els primentons i les tomates en quadradets i els fiquem en una olla amb un xorret d'oli i sal a foc suau. Una vegada agafi color, introduïm els talls de pollastre i li tirem un got de vi blanc per damunt. Tot seguit, posem un grapat de panses, un de prunes i un de pinyons. Aquesta vegada he preferit ficar fruits secs, perquè estic cansada del rovelló i perquè hem de començar a senyalar el Nadal. Si a vatros us cansen aquestes festes, una altra opció és fer el pollastre amb rovellons, xampinyons, unes rodanxes de pataques... El deixarem coure a l'olla exprés una hora i mitja i ... arreglat!!!
06 de desembre 2006
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada