24 de novembre 2006

Truita de rovellons "reials"

Potser em faig pesada amb els rovellons, però la temporada està sent dura. Només sento parlar a la gent, a la botiga on treballo, de si han anat a buscar rovellons, de si han trobat molts, de si han trobat pocs, de si lo que a mi m'agrada és anar a buscar-los però no menjar-los, de si els que es venen són d'aquí (perquè diuen que són millors)... Així que fins que la temporada del rovelló acabi, us donaré unes quantes idees per a cuinar-los.
L'altre dia, el senyor Andreu (un client de la botiga) em va regalar ous (aquests sí que són ecològics) i de nit van portar-me rovellons (que eren de prop de la Casa del Rei, al parc natural dels Ports). Vaig decidir-me a fer una truita.

Ingredients per a 2 persones:

-4 ous
-250 grams de rovellons
-Oli i sal

Rentem els rovellons i els fiquem en una paella en oli i sal. Quan agarrin color, batem els ous i els tirem per damunt dels rovellons. Anem tombant i de seguida ho tindrem preparat.