07 de novembre 2006

Espinacs amb gambes i fruits secs

Ingredients per a 4 persones:

-1 kilo d'espinacs, frescos o congelats
-16 gambes o llagostins
-Un grapat de pinyons
-Un grapat de panses
-Un grapadet de prunes
-Oli
-Sal

Posem els espinacs (nets, si són frescos) en una paella amb oli i sal i els deixem coure a foc suau fins que traguen tota l'aigua. Afegim les gambes pelades i tallades en xocotet. Un consell: penseu sempre en tenir una capseta de gambes pelades al congelador, perquè ens pot traure de més d'una emergència. En un altre moment, ja parlarem de les coses necessàries que s'han de tenir en un bon rebost. Quan les gambes hagen agarrat coloret, tirem els pinyons, les panses i les prunes, i ho removem tot. Ho deixarem uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir. Podem acompanyar aquest plat amb unes llesques de formatge i la torradeta de pa que no falte...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo aquest plat el combino també amb pasta i queda genial!!
És una variant fàcil, i si us agrada la pasta xalareu.