09 de març 2008

Truita de carxofes amb llonganissa

Ingredients per a 2 persones:

-2 ous
-2 llonganisses de tocino
-2 carxofes
-Oli
-Sal

Aquesta foto és una mica antiga ja que va ser la truita que vam fer dijous llarder a casa . Però la recepta és de la temporada perquè porta carxofes. Fem la llonganissa en trossets menudets i la passem per la paella amb oli. Les retirem i posem les carxofes, amb una mica de sal, tallades en làmines ben finetes. Quan estiguin fetes, les retirem i escorrem l'oli. Batem els ous, afegim sal i hi posem la llonganissa i la carxofa. Fem la truita (no és cap secret) i ja haurem acabat!! Natros la vam menjar amb fogasseta, però no n'hi ha sempre, així que per millorar la presentació del plat també podeu utilitzar un tallat o pa de pagès.

3 comentaris:

maragda ha dit...

Hola,
Som del bloc La Quinta de Luculus, el vostre bloc ens agrada molt i acabem d'encetar l'espai d'enllaços a blocs que nosaltres anomenem de "capçalera" en el qual us referenciem. Si no voleu aparèixer i ens ho comuniqueu ho retirarem.
Una cordial salutació.

la vella carmanyola ha dit...

mmmmmm carxofa!! nosaltres la carxofa ens torna "leleles" i ara en tenim un munt de l'horta de la meva mare i de truita en fem molts dies per sopar. El que no fem mai es posar-si llangonissa però ara ho provaré, quan surti de treballar passaré a comprar-ne i aquesta nit ja tinc el soparet!!

gastropuntcat ha dit...

Hola!

No hem trobat una adreça de contacte, així que t'escric aqui el motiu de la meva visita.

Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.
Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats, mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la vostre localitat,qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.

En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs per províncies, ja hem afegit el teu bloc al llistat.
Salut!
Loles i Núria.
Gastropuntcat
www.gastropuntcat.blogspot.com